Καλάθι αγορών0
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Products for the Senses

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα τού HOMEGIFTS

Η Εταιρεία

  • H ΑΛΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1992 στη Δροσιά, Αττικής με σκοπό την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή στην εγχώρια αγορά μιας σειράς προιόντων σπιτιού και δώρου. Το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής προιόντων ήταν πάντα, και εξακολουθεί να είναι, η υψηλή ποιότητα και η σωστή σχέση ποιότητας – τιμής. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερη έμφαση και φροντίδα δίνεται στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης  των συνεργατών της.

 

  • Σαν αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας, η ΑΛΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. αντιπροσωπεύει πλέον αποκλειστικά διάφορες ολοκληρωμένες γκάμες προιόντων από επώνυμους Ευρωπαικούς οίκους. Ταυτόχρονα, έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια και σε αντίστοιχες εισαγωγές από την Απω Ανατολή με ιδιαίτερο μέλημα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προιόντων που εισάγει.
  • Το 2003 η εταιρία εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο γραφείων–αποθηκών στον Αγ. Στέφανο.Θεωρώντας σημαντική την επέκταση των πωλήσεών της πέραν του Ελλαδικού χώρου, η εταιρία εξάγει τα τελευταία χρόνια τα προιόντα της στη Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται το σύνολο των αλυσίδων καταστημάτων καλλυντικών,  μεγάλες αλυσίδες super markets, μεγάλος αριθμός μεμονομένων σημείων πώλησης, κ.α
  • Το 2011 η ΑΛΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. δημιούργησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα Home Gifts με σκοπό την προώθηση των προϊόντων της στη εγχώρια αγορά μέσω του διαδυκτίου.